Istoric


SC MUNTENIA INVEST  SRL a fost înfiinţată în 2005,  sub actuala denumire si a fost inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J52/230/21.04.2005, avand ca domeniu principal de activitate Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor – cod CAEN 4211

Preocuparea echipei SC MUNTENIA INVEST SRL si dorinta de a oferi solutii noi in domeniul lucrarilor de drumuri, mai putin costisitoare si mai prietenoase cu mediul, au condus la experimentarea, in colaborare cu SC POLL CHIMIC SA a unei tehnologii noi de constructie a zonelor de trafic. „Impregnarea straturilor de balast cu emulsie cationica” reprezinta o solutie tehnica inovatoare care permite obtinerea unor structuri rutiere asfaltice, rezistente si impermeabile, la preturi de 2 – 3 ori mai ieftine decat cele traditionale conducand la rezultate foarte bune in cazul modernizarii drumurilor dar si la constructia terenurilor de sport, parcarilor auto, locurilor de joaca pentru copii, zonelor de agrement, atat in mediul urban cat si rural. Agrementul tehnic pentru aceasta tehnologie a fost elaborat in colaborare cu Institutul de Cercetari in Transporturi Bucuresti si a obtinut avizul tehnic al comisiei Consiliului Permanent pentru Constructii.

In colaborare cu SC POLL CHIMIC SA, tehnologia a fost dezvoltata ulterior, prin inlocuirea emulsiei cu bitum clasic cu emulsii colorate obtinute din bitum sintetic (clar) si adaos de pigmenti, realizandu-se pentru prima data in Romania lucrari cu acest tip de liant colorat: terenuri de sport, alei private.

O alta preocupare a firmei este legata de realizarea unor lucrari de alimentari cu apa si canalizari, alimentari cu gaze, depozite ecologice pentru gunoi in cadrul carora refacerea ulterioara a suprafetelor de trafic se bazeaza pe solutii tehnice mult mai ieftine decat cele utilizate in prezent si mai prietenoase cu mediul.

Viziune:

S.C. MUNTENIA INVEST S.R.L. este o prezenţă activă pe piaţa construcţiilor din municipiul şi judeţul Giurgiu şi doreşte să devină un partener permanent apreciat de administraţiile locale şi firmele partenere, în efortul comun de dezvoltare a localităţilor.

Misiune:

Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră principală. Le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate. Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite, pe baza observațiilor și a sesizărilor clienților.

Urmarim: satisfacerea cerințelor clienților; crearea unui mediu intern favorabil dezvoltării, menținerii și motivării capitalului uman; prevenirea poluării mediului înconjurător și instruirea angajaților pentru protecția mediului; asigurarea resurselor umane, financiare, materiale, tehnice și informaționale pentru realizarea obiectivelor propuse; stabilirea și menținerea unor relații reciproc avantajoase cu furnizorii și clienții.

Obiective :

  • Dezvoltarea bazei materiale în vederea creşterii productivităţii, competitivităţii şi gradului de acoperire cu dotarea proprie a lucrărilor contractate.
  • Creşterea cifrei de afaceri şi a cotei de piaţă înregistrată în prezent de firmă.
  • In contextul politicii noastre de management de mediu, ne straduim nu numai pentru a oferi clientilor nostri produse si servicii utile; pentru a minimiza impactul acestora asupra mediului, in timp ce maximizam valoarea lor economica.